Wij zoeken een secretaris! (Afdeling recreatie)

De afdeling recreatie van THOR zoekt een secretaris. Is dit iets voor jou?

Wat verwachten we van je?

Als secretaris ben je eigenlijk de penvoerder van de afdeling. Samen met de voorzitter zorg je voor de agenda  en verslagen van de bestuursvergaderingen. Ook zorg je voor concept teksten voor bijv. nieuwsbrieven naar onze achterban. Je hebt daarom affiniteit met schrijven en teksten. Tenslotte beheer je het mailaccount van onze afdeling.  

Nu is de secretaris-functie voor het bestuur en voor het trainersoverleg gecombineerd, maar dit is geen must. Deze functies kunnen gesplitst worden.

We vinden het belangrijk dat je voeling hebt en houdt met de leden van onze afdeling en dat je weet wat er speelt. Signalen die je van onze leden krijgt, kun je meenemen naar onze afdeling of binnen THOR.

Welke taken heb je?

Als secretaris van de afdeling Recreatie heb je de volgende taken:

  1. Je zorgt voor de agenda en het verslag van het bestuursoverleg. Deze vergadering vinden in principe 4x per jaar plaats, maar als daar aanleiding voor is zoeken we elkaar vaker op. Eén van de vergaderingen is een jaarvergadering.
  2. Als je de functie combineert met secretaris van het trainersoverleg, dan zorg je ook voor dit overleg voor de agenda en het verslag. Het trainersoverleg vindt 4x per jaar plaats, in de avonduren.
  3. Je houdt een aantal administratieve taken bij, zoals het jaarverslag, voortgang ledenverloop, etc.
  4. Je beheert het account secretaris@thor-roosendaal.nl en beantwoordt de mailtjes die daarop binnenkomen, zoals van nieuwe geïnteresseerde lopers.

Wat bieden we je?

Het bestuur bestaat momenteel uit 5 enthousiaste leden die THOR, en vooral de afdeling Recreatie, een warm hart toedragen. We vinden het belangrijk om samen met jou, in een informele sfeer ervoor te zorgen dat onze afdeling goed blijft lopen. Letterlijk en figuurlijk! Kenmerkend is ook dat we elkaar helpen en ondersteunen waar mogelijk: lukt het een keertje niet? Dan helpen we elkaar!

Hoeveel tijd kost het?

Het aantal uur dat je bezig bent met de werkzaamheden kan per week variëren. Ze zijn verdeeld over de dag en avond. Een en ander is natuurlijk ook afhankelijk hoe je dit voor jezelf inricht, maar voor een trainers- en bestuursoverleg (voorbereiding, bijwonen en verslaglegging) ben je gemiddeld 4 uur per vergadering bezig. Voor de andere taken ben je gemiddeld 1 tot 2 uur per week bezig.

Heb je vragen of interesse?

Als je meer wilt weten, neem gerust contact op met een van de bestuursleden:

  • Cor van Nispen
  • Toon van der Burgt
  • Ronny Weemaes
  • Thieu van Zundert (penningmeester)
  • Ruby van Diepen (secretaris ai)

Reacties kun je uiterlijk 27 augustus 2020 sturen naar recreatie@thor-roosendaal.nl

NB: uiteraard is iedere reactie welkom, maar wij roepen geïnteresseerde vrouwelijke en/of jonge kandidaten extra op om zich te melden!  

Voeg toe aan je favorieten: Permalink.

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.