Hardlopers opgelet! Op zondag 8 september wordt alweer de zesde editie van de Quikrun georganiseerd en je kan je nog inschrijven!

Foto: Remko Vermunt

De Quikrun is zowel een wedstrijd- als een recreatieloop ter nagedachtenis aan Paul Quik, die zelf een enthousiast loper was bij THOR. Deelnemers kunnen kiezen voor twee afstanden: 5 of 10 kilometer. De loop is ooit begonnen op het Red Band Sportpark en het parcours voert de lopers ook dit jaar weer langs sportpark Vierhoeven over de finish.

Dit jaar zal voor het eerst de Remmerswaal Bedrijven Challenge plaatsvinden. In teams van 3 lopers gaan bedrijven uit de regio met elkaar de strijd aan voor de titel. Nieuw is ook dat DSTraining speciaal voor kinderen van 4 tot 12 jaar een Kids-bootcamp organiseert. De bootcamp begint tegelijk met de wedstrijdlopen zowel om 10.00 uur als om 11:00 uur. Zo kan het hele gezin gezond en sportief de zondag beginnen.

Met de opbrengsten van de Quikrun helpt Stichting Paul kinderen uit gezinnen met een laag inkomen in de gemeente Roosendaal om te kunnen sporten. Inschrijven is mogelijk via de website www.quikrun.nl.

Voeg toe aan je favorieten: Permalink.

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.