Trailrunning bij Thor

Wat is trailrunning?
Voor de echte fanatieke hardloper is er nu de trailrunning, de nieuwste trend op het gebied van hardlopen. Begonnen in de Verenigde Staten, lijkt het ook in Nederland steeds meer aan te slaan. Je rent op onverharde wandelpaden – trails – door de natuur. Het liefst met hoogteverschil. Onderweg kom je hindernissen tegen als krappe bochten en laaghangende takken. De ene keer loop je door mul zand, dan weer door hoog gras of over de hei. Zo zoek je steeds meer de uitdaging op. Het gaat bij trailrunning niet zozeer om de snelheid, maar meer om het gevoel. Lees hier de uitgebreide informatie.

Programma 2020
De gemiddelde snelheid voor het A/B/C-niveau is 9 km/uur en voor het C/D/E-niveau 7,5 km/uur. Tot de gemiddelde snelheid horen echter niet de herstelpauzes. Voor alle trainingsdata en regioruns van dit jaar, klik hier. Tempo wordt aan de groep aangepast, dus aarzel niet om aan te sluiten.

Verdere organisatorische zaken
Aan de trainingen kunnen zowel leden als niet-leden van Thor deelnemen. Voor Thorleden is de trailtraining gratis. Niet-leden betalen € 2,00. De trainers dit jaar zijn: Cor van Nispen, Ad van Hees en Jos Ooninckx (FOOTPRINT). Voor het goed kunnen uitvoeren van het trailrunprogramma heeft THOR samenwerking gezocht met FOOTPRINT. Bij voorkeur meld je je aan voor trainingen via het volgende email-adres: trailtraining@thor-roosendaal.nl. Coördinator trailrunning van THOR, Cor van Nispen, zal de belangstellenden tevoren ook de precieze locaties van de regioruns via de mail toesturen. Via zijn e-mailadres kunnen alle belangstellenden ook nadere informatie over de trainingen en regioruns opvragen.

 

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.