Recreatiesport: Cursussen

Recreatie trainingTHOR – MERVOSPORT – OPSTARTCURSUS 2020

Als je ook voornemens bent om in het nieuwe jaar wat meer aan lichaamsbeweging te gaan doen en/of conditie op te gaan bouwen door middel van hardlopen of heb je jezelf tot doel gesteld in 2020 een keer de 4 EM of 10 km van Roosendaal te gaan lopen, dan is het volgen van de opstartcursus Hardlopen bij Thor de uitgelezen kans.

Woensdagavond 8 januari 2020

Op bovenstaande datum begint er weer een opstartcursus hardlopen bij onze vereniging.
De informatieavond voor de 27ste opstartcursus hardlopen is op vrijdag 6 december 2019 en begint om 19:30 uur in het THOR-honk op sportpark Vierhoeven. Tijdens deze avond kun je meer te weten komen over de opzet , inhoud, trainingen, begeleiding en aanpak van deze opstartcursus en zal tevens uitgelegd worden waarom de door ons gekozen opzet van de cursus in de praktijk al meer dan 25 jaar zijn kracht en nut heeft bewezen.
Mocht je op die avond enthousiast zijn geworden dan kun je jezelf direct inschrijven. Heb je nog wat tijd nodig om er over na te denken dan kan dat nog tot uiterlijk 8 januari 2020 (voor aanvang eerste training), maar we hebben wel de regel: Vol is vol.
De kosten voor de opstartcursus Hardlopen zijn 80 euro voor niet-leden en 45 euro voor leden van THOR
Ken je iemand die graag eens wil beginnen met hardlopen, wijs hem/haar op de mogelijkheden bij THOR en dan vooral op deze opstartcursus.
In 2020 zullen de trainingen van de opstartcursus hardlopen op zondagochtend (start om 09.00 uur) en woensdagavond (start om 19.15 uur) gehouden worden.
Naast het lopen worden ook informatiesessies gegeven met de onderwerpen: schoenen, kleding, blessures en blessurepreventie, sport en voeding en algemene informatie.

Voor meer informatie over de opstartcursus kan men hier klikken of mailen naar opstartcursus@thor-roosendaal.nl o.v.v. Opstartcursus hardlopen 2020.

Overige cursussen

Regelmatig organiseren we trainerscursussen en reanimatietrainingen voor onze trainers en zijn er bijscholingen voor kaderleden. Via mail houden we iedereen op de hoogte hiervan.

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.