Zuid-Nederlandse Kampioenschappen 2017

ZNK-podium 100m MB

ZNK-podium 100m MB

De Zuid-Nederlandse Kampioenschappen 2017 voor senioren, masters, A- en B-junioren werd op zondag 27 augustus gehouden in Vught. Op de zonovergoten atletiekbaan zijn 5 atleten van THOR op meerdere onderdelen actief geweest en hebben prima prestaties geleverd.

Amy Hasselton (MB) deed aan de onderdelen verspringen, 100m en speerwerpen mee en eindigde bij elk onderdeel op het podium. Bij het verspringen werd Amy 1e met een sprong van 5,31 m. Op de 100m liep ze in een tijd van 13,10 s naar een fraaie 2e plaats. Deze tijd is tevens een nieuw PR. De speer werd door Amy naar een afstand van 35,31 m geworpen, goed voor een 2e plaats.

ZNK-podium hoogspringen MB

ZNK-podium hoogspringen MB

Iris Voorheijen (MB) was actief bij het hoogspringen. Met een geslaagde poging over de 1,50m, een evenaring van haar PR, eindigde Iris op een gedeelde 2e plaats.
Nienke Voorheijen (MB) deed aan zowel het hoogspringen als het hinkstapspringen mee. Bij het hoogspringen kwam Nienke tot een hoogte van 1,45m. Bij het hinkstapspringen eindigde Nienke op een 2e plaats met een afstand van 10,01 m.

ZNK-podium speerwerpen JB

ZNK-podium speerwerpen JB

Jim van Mook (JB) had ook 3 onderdelen op het programma staan. Bij het speerwerpen ging de speer in de 4e poging naar een afstand van 41,19 m, een nieuw PR. Met deze afstand eindigde Jim op een 2e plaats. Een 2e plaats was er ook bij het hoogspringen met een hoogte van 1,65m. Voor het derde onderdeel had Jim een doel gesteld, onder de 1 minuut lopen. Met een tijd van 58,72 s is dat ook gelukt, met deze tijd eindigde hij op een 4e plaats.

ZNK-podium kogelstoten senioren

ZNK-podium kogelstoten senioren

Norman van Mook (M45) eindigde bij zowel het discuswerpen als het kogelstoten op het podium. Bij het kogelstoten ging hij met een afstand van 12,24 m als zijn tegenstanders voorbij en was de gouden medaille voor Norman. Bij het discuswerpen wierp hij de discus naar een afstand van 35,76 m, goed voor een 2e plaats.

Voeg toe aan je favorieten: Permalink.

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.