THOR jeugd kleurt Open Dag Vierhoeven

Op zaterdag 28 mei hebben meerdere afdelingen van THOR en de Stichting Paul zichzelf gepresenteerd tijdens de Open Dag op sportpark Vierhoeven. Ook de jeugd heeft zichzelf van de sportieve kant laten zien. De C&D junioren begonnen om 9.30 uur met een invitatietraining o.l.v. Marco, Erwin en Jos. Ruim 70 deelnemers deden mee aan een bewegingsbaan, kracht, loopvormen en spel.

Warming up

Warming up

Inlopen

Inlopen

Hoogspringen

Hoogspringen

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Om 12.00 uur was het vervolgens de beurt aan 20 hoogspringers van Teus om te demonstreren hoe je het hoogspringen uit kunt voeren naast de bekende Fosbury Flop. Er kwamen o.a. de ‘buikrol’ en de ‘schaarsprong’ voorbij, maar er werd ook in tweetallen synchroon gesprongen. Uiteraard was er ook jury aanwezig om de lat zo hoog mogelijk te leggen en er kwamen mooie resultaten uit naar voor.

Hoogspringen

Hoogspringen

Sprinten

Sprinten

Verspringen

Verspringen

Vortex werpen

Vortex werpen

 

 

 

 

 

 

Intussen waren de jongste atleten, mini- en A/B/C pupillen, richting de atletiekbaan gekomen om met hun trainsters, Evi, Else, Anna, Iris en Nienke om drie onderdelen te demonstreren: Verspringen, Vortexwerpen en 60 meter sprint. Belangstellende kinderen konden hierbij aansluiten en de jury zorgde voor de registratie. C&D junioren sloten ook weer aan, zodat er veel beweging op de baan was  met de 50 deelnemers aan deze onderdelen.

De jongste jeugd, hun trainers en het onlangs uitgebreide jurykorps van THOR hebben met in totaal zo’n 160 deelnemers onder mooie weersomstandigheden hun visitekaartje voor onze vereniging met veel enthousiasme en inzet afgegeven.

Voeg toe aan je favorieten: Permalink.

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.