Sterk optreden in Gent

Hoogspringen MB/MA/Vsen

Hoogspringen MB/MA/Vsen

Bij de indoorwedstrijd in Gent was Veerle van Loon goed op dreef bij het hoogspringen. Haar sprong over de 1,59 m was goed voor de eerste plaats. Tevens is dat een nieuw PR voor Veerle. Het ging de hele wedstrijd al goed, alleen bij de hoogte van 1,56 m had ze twee foutsprongen. Bij alle andere hoogtes had ze maar 1 poging nodig. In het veld van 20 hoogspringers waren ook Iris en Nienke Voorheijen (MB) en Claudy Nouws (MB) actief. Het was een spannende wedstrijd voor deze meisjes. Zowel Claudy als Iris en Nienke haalden hun aanvangshoogte niet in de eerste poging. Na wat aanpassingen in de aanloop en een goede inzet ging het daarna wel wat beter. Claudy haalde een hoogte van 1,53 m en Iris en Nienke sprongen beide 1,45 m.

Verspringen C-jun jongens

Verspringen C-jun jongens

Marvin Lamers eindigde op een 3e plaats bij het verspringen voor C-junioren jongens. Bij zijn eerste poging sprong hij naar een afstand 5,32 m, goed genoeg om in de finale te komen. Daar kwamen er nog een paar centimeters bij. Nadat hij bij de vierde poging geland was in het zand werd er door de jury een afstand van 5,39 m gemeten. Marvin was niet helemaal tevreden met het resultaat, maar toch een derde plaats.

Op de 60m waren Abdul Kamara (JC), Marvin Lamers (JC), Martijn Geerts (JB) en Joram Withagen (Msen) actief. Abdul liep een tijd van 7,77 s en eindigde op een 4e plaats. Marvin finishte in een tijd van 8,14 s. Maartijn was lekker op dreef en liep een tijd van 7,66 s. Als laatste kwam Joram in actie, hij bereikte de finish na 7,77 s.

60m C-jun jongens

60m C-jun jongens

Voeg toe aan je favorieten: Permalink.

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.