PR’s sneuvelen tijdens avondwedstrijden

Op avondwedstrijden in Barendrecht (donderdavond 12 mei) en Etten-Leur (vrijdagavond 13 mei) hebben THOR-atleten een groot aantal PR’s verbeterd.

sprint - 100m

sprint – 100m

Etten-Leur
Tijdens de avondwedstrijd georganiseerd door ARV Achilles zijn 13 THOR-atleten op verschillende onderdelen actief geweest. Op de 100m liepen Jaimy Schraauwen (JB) en Marvin Lamers (JC) een nieuw PR. Jaimy had 11,80 s nodig en Marvin 12,69 s, wel met een behoorlijk rugwind. Op de 80m was er ook een nieuw PR voor Esmee Lamers (MC), haar tijd was 11,67 s. Bij het verspringen ging het ook goed voor Esmee. Daar sprong zij een afstand van 4,19 m, een nieuw PR. Rik van der Made (JB) presteerde goed op de werpnummers discus en kogel. De discus kwam na 36,50 m op de grond, voor de kogel was dat 10,88 m. Rik ging met 2 PR’s tevreden naar huis. Door de harde wind waaide de lat bij het hoogspringen er soms spontaan af. Dat was best lastig voor de atleten. Maar voor Claudy Nouws (MC) was het geen probleem, zij sprong over de 1,55 m. Een nieuw PR.

Verspringen

Verspringen

De uitslagen van de overige THOR-atleten zijn hier te vinden: Prestaties THOR in Etten-Leur

Barendrecht
Op de Energie Mila Track Meeting waren 5 THOR-atleten actief. Ook hier werden PR’s verbeterd. Amy Hasselton (MC) liep een nieuw PR op de 600m, haar tijd was 1:39.33. Op de 1000m liep Jens van Geel (JB) een tijd van 2:56,37, ook een nieuw PR.

De uitslagen van de overige THOR-atleten zijn hier te vinden: Deel 1Deel 2

Voeg toe aan je favorieten: Permalink.

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.