PR’s sneuvelen tijdens 1e wedstrijd Hoogspringcompetitie

THOR JC Hoogspringen

THOR JC Hoogspringen

Negen atleten hebben zondag 17 juli hun PR verbeterd tijdens de 1e wedstrijd van de Hoogspringcompetitie. In totaal zijn 28 hoogspringers actief geweest op deze wedstrijd. Bij de jongens verbeterde Tom van Gastel (JC, THOR) zijn PR met maar liefst 11 cm naar 1,46 m. Bij de meisjes was het Emma Meulblok (MD, SV Diomedon) met de grootste verbetering, zij verbeterde haar PR met 6 cm naar 1,41m.

THOR MB hoogspringen

THOR MB hoogspringen

Met 21 atleten waren de meisjes/vrouwen het best vertegenwoordigd. In deze groep waren 5 atleten vandaag goed op dreef en sprongen een nieuw PR, waaronder 3 meisjes van THOR (Amy Hasselton, Romy van Rijswijk en Marit van Bergen). Deze drie atleten verbeterden hun PR met 1 cm. Daarnaast verbeterde ook Marijntje Huige (AV’56) haar PR met 1 cm.

Diomedon Hoogspringen

Diomedon Hoogspringen

Bij de jongens/mannen verbeterden maar liefst 4 van de 7 atleten hun PR. Naast Tom waren dat Jeroen Teeuwen (IPC 42, AV De Spartaan), Joost Sinke (JC, SPADO) en Corné Bolders (Mannen Masters, SV Diomedon). Zij verbeterden hun PR met 1 cm.

THOR JC Hoogspringen

THOR JC Hoogspringen

Zondag 18 september is de Grande Finale van de Hoogspringcompetitie 2016. Dan verwachten we weer een goede opkomst van atleten en vele verbeteringen van PR’s. Die dag worden ook de prijzen verdeeld.

AV'56 Hoogspringen

AV’56 Hoogspringen

Uitslagen 1e wedstrijd Hoogspringcompetitie: Uitslagen

 

Klassementen:
Per Categorie: tussenklassement – categorie
PR-beker: tussenklassement – PR-beker

Voeg toe aan je favorieten: Permalink.

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.