Medailles bij indoor Waalwijk

Vier medailles voor THOR-jeugdatleten bij de indoor in Waalwijk.
Voor alle categoriën (pupillen, CD-junioren) stond er een meerkamp op het programma: 40m sprint, kogelstoten en hoogspringen. Bij de meisjes B-pupillen eindigde Mila van Mook met een puntentotaal van 1317 punten op een 2e plaats. Maud Lambregts werd in dezelfde categorie 5e.
Eva van Mook stond bij D-meisjes op nummer 1 van het podium. Haar puntentotaal was 1610 punten. Bij het hoogspringen ging het weer goed, helaas lukte het net niet om het clubrecord van 1,50m te verbeteren. Noortje Lambregts eindigde op een 6e plaats.
Bij de C-meisjes sneuvelden er persoonlijke records bij het kogelstoten en werden bij hoogspringen PR’s geëvenaard. Van de 4 meisjes die meededen lukte het Sem Rijnders om op het podium te komen. Sem kon een bronzen medaille ophalen. Romy van Rijswijk werd 7e, Esmee Lamers 8e en Marit van Bergen 9e.
Marvin Lamers was zeer snel op de 40m sprint. Met zijn tijd van 5,84 s was hij stukken sneller dan zijn concurrenten en verdiende hij veel punten. Zijn puntentotaal van 1756 punten was goed voor de 1e plaats.

Voeg toe aan je favorieten: Permalink.

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.