Clubkampioenschappen Baan 2016

600m pupillen

600m pupillen

Onder een stralende zon zijn op zondag 9 oktober de Clubkampioenschappen Baan 2016 gehouden. Meer dan 110 atleten, van pupillen tot en met masters, hadden zich ingeschreven. Voor alle categorieën stond er een meerkamp op het programma. Om 11 uur startten de jongste atleten aan hun eerste onderdeel en zo rond 16:00 uur werd het laatste onderdeel voor de oudste atleten afgewerkt. Zo moesten ze o.a. 40, 60, 80 of 100m sprinten, kogelstoten, verspringen, speerwerpen, hoogspringen en de 400m, 600m, 800m of 1000m lopen.

prijsuitreiking masters

prijsuitreiking masters

Nadat alle resultaten waren verzameld en ingevoerd kon de prijsuitreiking plaatsvinden, als eerste de pupillen. Alle pupillen kregen een medaille en er was een extra medaille voor de pupillen die op nummer 1, 2 en 3 waren geëindigd. Daarnaast ontvingen ze nog een diploma met daarop hun resultaten. Vervolgens waren de CD-junioren, de AB-junioren en de senioren/masters aan de beurt. Ook zij ontvingen allemaal een medaille en was er een extra medaille voor de atleten die op het podium stonden.

 

start 100m

start 100m

De uitslagen zijn op Atletiek.nu te vinden (uitslagen) of in dit PDF-bestand.

Naast de uitreiking van de medailles was er halverwege het programma een huldiging voor de atleten die het afgelopen jaar een bijzondere prestatie hadden geleverd. Denk hierbij aan bijvoorbeeld een podiumplaats op een Nederlands Kampioenschap, een Brabants Kampioenschap of een Zuid-Nederlands Kampioenschap. Een groot aantal THOR-atleten kregen voor hun prestatie een attentie.

Zo’n evenement is alleen mogelijk door de inzet van vele vrijwilligers: juryleden, materiaalploeg, tijdwaarneming, wedstrijdsecretariaat, wedstrijdorganisatie, bardienst van het THOR-honk, EHBO en alle overige vrijwilligers die betrokken waren bij deze wedstrijd. Allemaal hartelijk bedankt.

Voeg toe aan je favorieten: Permalink.

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.