C-spelen 2016

Verspringen MC

Verspringen MC

Dit weekend waren de C-spelen, een wedstrijd waar de beste C-junioren uit heel Nederland aan mee doen. Ook THOR was vertegenwoordigd door 5 enthousiaste atleten: Amy Hasselton, Claudy Nouws, Sterre Kerstens, Vince Konings en Jim van Mook.

Amy deed mee aan het verspringen en de 300m. Het verspringen was op zaterdag en moest ze in de kwalificatieronde zich zien te plaatsen voor de finale later die dag. In totaal deden er 58 C-meisjes mee bij het verspringen voor 12 finaleplaatsen. Met een sprong van 4,99 m kwalificeerde Amy zich als 7e voor de finale. In de finale had Amy een aantal sprongen over de 5,00 meter. Met haar verste sprong van 5,12 m eindigde ze op een 5e plaats.
Zondagochtend waren de series 300m. Met een tijd van 43,50 s plaatste zij zich voor de finale. In de finale finishte Amy als 5e met een tijd van 44,31 s.

Hoogspringen JC

Hoogspringen JC

Claudy, Vince en Jim waren alleen actief op het hoogspringen. Ook voor dit onderdeel waren de kwalificatierondes op zaterdag. Voor zowel de jongens als de meisjes was een kwalificatie-eis vastgesteld. Als je over die hoogte springt ben je direct geplaatst voor de finale. Bij de jongens was dat 1,81 m en bij de meisjes 1,66 m. De jongens mochten in groep 1 als eerste laten zien wat ze kunnen. Vince was goed op dreef en sprong met een hoogte van 1,51 m naar een nieuw PR. Jim kwam niet lekker in de wedstrijd en kwam tot een hoogte van 1,61 m. Claudy ging lekker van start maar op de hoogte van 1,51 m was het flink werken. In de 3e poging ging ze er uiteindelijk overheen. Maar 1,56 m was toch nog te hoog.

Hoogspringen MC

Hoogspringen MC

Sterre had zich ingeschreven voor de 800m. Er waren 5 series en Sterre moest in de 4e serie. Er waren behoorlijke windvlagen en de temperatuur was hoog, dat maakte het er niet makkelijker op. Sterre eindigde in een tijd van 2:41,18.

Voeg toe aan je favorieten: Permalink.

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.