Brabantse Kampioenschappen CD-junioren 2017

Podium BK hoogspringen D-jun meisjes

Podium BK hoogspringen D-jun meisjes

Eva van Mook is op de Brabantse Kampioenschappen CD-junioren bij het hoogspringen op een 1e plaats geëindigd met een hele mooie hoogte van 1,55 m. Eva was op die hoogte nog als enige aan het springen en legde vervolgens de lat op 1,58 m, maar dat lukte net niet. De 1,55 m is tevens een nieuw PR voor Eva. Bij de C-junioren was er een zilveren medaille voor Erson van den Bos op de 1500m met een tijd van 4:25,67 minuten.

Naast Eva (hoog, kogel, ver) waren nog 3 andere D-meisjes actief op deze kampioenschappen: Julia Haverkamp (60m, hoog, ver) , Amber Broeren (60m, ver)  en Noortje Lambregts (speer, hoog, ver). Dit viertal heeft naast de individuele nummers ook aan de 4x60m estafette meegedaan. Omdat Brittany Cools door een blessure niet mee kon doen is Julia op het laatste moment toegevoegd aan het team. Amber eindigde op een 8e plaats bij zowel de 60m sprint als het verspringen. De beste prestatie van Noortje was een 8e plaats bij het hoogspringen. Ook voor Julia was de beste prestatie bij het hoogspringen, een 17e plaats.

Podium BK 1500m C-jun jongens

Podium BK 1500m C-jun jongens

Van THOR waren maar 2 C-junioren actief op deze kampioenschappen: Erson van den Bos en Sem Rijnders. Erson liep alleen de 1500m, zijn resultaat is al hierboven genoemd. Sem deed alleen aan het hoogspringen mee, met een sprong van 1,50 m werd ze gedeeld 4e.

Een verslag van de wedstrijd is hier te downloaden: verslag

Alle prestaties van de THOR-jeugdatleten zijn hier te vinden: BK uitslagen THOR

Voeg toe aan je favorieten: Permalink.

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.