Succesvolle 50-plus FITdag

Wie wil er niet zo lang mogelijk vitaal blijven ?

Samen bewegen
De vele deelnemers aan de FITdag bewezen maar weer eens dat men wel degelijk bewust is van het nut om in beweging te blijven. Samen bewegen is zowel op sportief als op sociaal gebied een overduidelijke trend geworden onder 50-plussers.

Beweeg-workshops
Op Sportpark Vierhoeven startte zaterdagmiddag 5 oktober van 13.30 tot 16.00 uur een leuke FITmiddag met diverse beweeg-workshops. Zelfs een klein zonnetje liet zich die middag zien; hetgeen het sportplezier alleen maar deed verhogen.

Alle deelnemers beleefden veel plezier aan de diverse beweeg-workshops.
Zo was er:
– Bewegen op muziek
– Sit and Reach-test en knijptests,
– Loop/wandel clinics, met coƶrdinatie-oefeningen
– Trap- en heuvellopen
– Jeu de Boules,
– Evenwichtsoefeningen c.q. spierversterkende oefeningen

Loterij
En een loterij wees enkele gelukkigen aan die een voetreflexologe konden raadplegen.
Alle andere deelnemers niet getreurd. Zij hebben in hun goody-bag een leuke voucher gekregen om op een andere dag naar keuze bij de voetreflexologe langs te kunnen gaan.

Organisatie
Deze Fitmiddag werd georganiseerd in samenwerking met de beweegcoach van SSNB. Zij zijn in Roosendaal en omgeving zeer actief betrokken bij diverse sportprojecten. Ook KBO Roosendaal was goed vertegenwoordigd op deze Fitdag met informatie over allerhande activiteiten vanuit de KBO georganiseerd.

Wethouder
Na afloop kwam de wethouder van Sport, Rene van Ginderen, de gezellige Fitdag afsluiten. Hij complimenteerde alle deelnemers voor hun sportieve inzet en het feit dat men belang hecht aan de eigen vitaliteit. Een welgemeend dankwoord ging ook uit naar de organisatie en de inzet van vele vrijwilligers om deze dag te laten slagen.

Goody-bag
Tot slot kregen de deelnemers nog een goed gevulde goody-bag mee naar huis.
Al met al een geslaagde Fitdag die zeker voor herhaling vatbaar is. Zorg dat je er de volgende keer ook bij kunt zijn, want dit wil je niet missen. Vraag het maar aan de deelnemers van 5 oktober !!!

Voeg toe aan je favorieten: Permalink.

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.