Mooie prestaties bij senioren vrouwenteam

Het senioren vrouwenteam van THOR heeft vandaag, tijdens de 2e competitiewedstrijd in Zundert, met verve haar positie in de landelijke competitiestand bij de vrouwen 3e divisie verdedigd. Tussen de onweersbuien door leverde het team, dat bestond uit Lotte Bakx, Ingrid van Baal, Iris en Nienke Voorheijen, Veerle van Loon, Evi van Hooij en Robin van Ommeren, mooie prestaties. Ingrid van Baal werd 2e op de 3000m met een tijd van 11:07,94 en was daar zeer tevreden mee. Lotte werd 5e op de 800m met een tijd van 2:35,52. Op de 400m horden was er ook een 5e plaats voor Nienke, ze ging vlot over de horden en liep naar een tijd van 1:15,19. Op alle andere onderdelen (hink-stapspringen, 100m, 200m, 400m, kogelstoten, speerwerpen, hoogspringen en 4x100m) eindigden onze atleten bij de beste 10. Bij de 4x100m was het nog een bijzonder spannende race tussen THOR en DJA team 1 om de 1e plaats in de serie. Met een verschil van maar 0,1 s was DJA team 1 ons team net te snel af.

Het THOR senioren vrouwenteam staat na de 2e competitiewedstrijd op de 20e plaats in de landelijke competitiestand. Er doen dit jaar 71 teams mee.
Zondag 1 juli is de derde en laatste competitiewedstrijd.

De prestaties van alle THOR-atleten zijn hier te vinden: uitslagen Atletiek.nl

Jack Gelens is tijdens deze wedstrijd als jurylid voor het team actief geweest en Monique Snuverink – van Dorst tijdens de eerste wedstrijd. Nog hartelijk bedankt voor jullie inzet.

Voeg toe aan je favorieten: Permalink.

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.