Kantine 3 weken gesloten

Met ingang van vandaag, 29 september, (v.a. 18.00 uur) is de kantine gesloten. Lees verder.

Voeg toe aan je favorieten: Permalink.

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.

Kantine 3 weken gesloten

Met ingang van vandaag, 29 september, (v.a. 18.00 uur) is de kantine gesloten. Dit is als gevolg van de nieuwe maatregelen die gisteren door de regering zijn afgekondigd.
De toiletten, kleedkamers en garderobe zijn wel bereikbaar. De trainingen gaan allemaal gewoon door. Bij slecht weer moet er helaas buiten worden gewacht.

Clubkampioenschappen

De clubkampioenschappen van a.s. zondag 4 oktober gaan helaas niet door. De weersvoorspellingen zijn slecht en aangezien de kantine dicht moet blijven kunnen onze juryleden, materiaal mensen en atleten zich niet warmen aan een kopje koffie. Bovendien mogen er voorlopig weer geen toeschouwers en ouders het sportpark op, terwijl we ook leunen op hulp van ouders bij een dergelijke wedstrijd. Tot slot willen we uiteraard geen extra risico lopen, want de gezondheid van vrijwilligers en leden staat voorop.

Ouders jeugd

Het kabinet heeft tevens wederom een verbod uitgevaardigd voor ouders en verzorgers om het sportpark te betreden. Zet dus uw kind bij de poort af als het komt trainen. Via de jeugdafdeling zal hierover nader gecommuniceerd worden.

Via de afdelingen, de nieuwsbrief en de website zal nadere informatie worden verstrekt.

Voeg toe aan je favorieten: Permalink.

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.