Jubileumboek 90 jaar Thor

In 2017 bestaat THOR 90 jaar! Een mijlpaal om bij stil te staan. Dat gebeurt met de uitgave van een jubileumboek van ruim 200 pagina’s, boordevol foto’s. Hierin passeren alle afdelingen van de vereniging de revue. Uiteraard komen daarbij diverse bekende en minder bekende (oud)leden van THOR aan het woord.

Het boek geeft een beeld van wat er in de afgelopen 90 jaar is gebeurd. Zo wordt er verhaald over de wedstrijdsport en de prestaties van THOR-leden op nationaal niveau. Ook het ontstaan van de recreatiesport komt aan bod, de activiteiten binnen de afdelingen, de betekenis van het Red Band Sportpark voor de vereniging en niet te vergeten de laatste ontwikkelingen binnen de vereniging. De eigen sportevenementen van THOR ontbreken evenmin: avondvierdaagse, THOR-cross, Halve Marathon van Roosendaal, etc. Kortom, wil je meer weten over de vereniging waar je lid van bent, dan is het aanschaffen van het jubileumboek het overwegen meer dan waard.

Dit unieke jubileumboek is verkrijgbaar vanaf maart 2017 voor de prijs van € 14,95.

Maar, schrijf je nu alvast in om zeker te zijn dat jij één van de gelukkigen bent die dit boek in bezit krijgt. De oplage zal beperkt zijn.

Hoe schrijf je in?

  1. Stuur een mail naar: jubileumboek.thor@gmail.com
  2. Vermeld je naam, adres en telefoonnummer
  3. Inschrijving is pas geldig wanneer € 14,95 is overgemaakt op rek.nr. NL02ABNA 04 84 55 52 94 (tnv J. Spruyt) onder vermelding van: Jubileumboek.

Meer weten? Bel dan 06 – 24 81 74 74 of 06 – 55 70 70 62.

 

Voeg toe aan je favorieten: Permalink.

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.