Contant geld afgeschaft

Met contant geld betalen is in het Thorhonk per 1 januari 2020 niet meer mogelijk. Alleen betalen met de THOR clubpas, mobiel betalen en met pin is nog mogelijk.

Het is er dan toch van gekomen. Na lang wikken en wegen is uiteindelijk het besluit genomen om het contant betalen in het Thorhonk af te schaffen.

Natuurlijk zitten er ook nadelen aan het schrappen van deze betaalmogelijkheid. We beseffen dat met name ouderen vaak problemen kunnen hebben met cashless betalen, maar de veiligheid van onze vrijwilligers staat voorop.

Voordelen

Het schrappen van contant geld levert veel voordelen op:

  1. Het is veel veiliger voor de barvrijwilligers nu ze na sluitingstijd geen contant geld meer hoeven te tellen.
  2. Dus ook geen telfouten meer.
  3. En ook geen wisselfouten meer.
  4. Elke dag aanvullen van wisselgeld hoeft nu ook niet meer.
  5. De bank vraag geld om contant geld te mogen storten.
  6. De bank stelt bovendien een maximum aan het bedrag dat wekelijks gestort mag worden, waardoor na een drukke week niet alle contanten afgestort konden worden.

In 2020 accepteren we bij wijze van overgang alleen tijdens grote evenementen nog contant geld. Eind 2020 zal ook deze mogelijkheid verdwijnen.

Voor THOR-leden is er dus de THOR clubpas. Die heeft elk lid ontvangen. Deze pas geeft recht op korting op de kantineprijzen. Bovendien krijg je op vertoon van de pas korting bij MERVOsport en bij Outdoor Roosendaal.

Meer weten?

Kijk op: https://www.thor-roosendaal.nl/algemeen/algemeen-lidmaatschap/thor-clubpas/

Of mail naar: clubpas@thor-roosendaal.nl

 

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.