Clinic ElliptiGO bij Thor

elliptigo-groupdownload

Aanstaande zaterdag van 10.30 uur tot 13.00 uur zal er een clinic “ElliptiGO” gehouden worden bij het THORhonk.

Een elliptiGO is het beste te beschrijven als een cross-trainer op wielen en de beweging ligt heel dicht tegen het hardlopen aan, maar de belasting voor het lichaam is veel minder omdat je niet met je gewicht op de grond landt maar met een eliptische beweging aan het “trappen/lopen” bent. Het is een actieve sport, geschikt voor iedereen, maar voor diegenen die om wat voor reden dan ook, niet meer kunnen hardlopen is de elliptiGO een sport die heel dicht tegen het hardlopen aan ligt.

In samenwerking met de importeur zijn er elf elliptiGO fietsen aanwezig. Na een introductie en instructie is er de gelegenheid om een korte rit van circa 6 kilometer met de elliptiGO te maken. Reken hierbij op ongeveer een 20/25 minuten. Het vraagt namelijk een kleine tien minuten om te wennen aan het bewegen en trappen op een elliptiGO, vandaar de lengte van de “proefrit”

In met name in het oosten van Nederland zijn diverse ElliptiGO verenigingen actief en onlangs is ook het het NK Tijdrit gehouden (NK Elliptigo) . Voor meer informatie: penningmeester@thor-roosendaal.nl

kijk eens bij: Website importeur ; Introductie ElliptiGO ;  NK ElliptGO 2015

 

elliptigo-8408-kopie images

 

Voeg toe aan je favorieten: Permalink.

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.