Organisatie

 

OVER ONS

Atletiek- en Recreatiesport Vereniging (ARSV) THOR is met meer dan 1500 leden een van de grootste sportverenigingen in de regio. In 2017 bestaat THOR 90 jaar. Een vereniging dus met een zeer rijke historie.

previous arrow
next arrow
Slider

 

Aanbod

Klik hier voor een totaaloverzicht van alle activiteiten. 

Het aanbod van THOR varieert van Wedstrijdatletiek, Recreatief hardlopen, Nordic Walking en Jeugd, tot Wandelen, Gymgroepen en Jeu de boules. Zowel op top- en wedstrijdniveau als op recreatief niveau. Kortom, er is voor elk wat wils.

Thorquettes 2

Nieuwe atletiekbaan

Sinds eind 2015 is de gloednieuwe atletiekbaan bij de accommodatie van THOR op sportpark Vierhoeven gereed. Daarmee is een lang gekoesterde wens in vervulling gegaan zodat et nóg meer van één grote familie sprake is. Want naast sportiviteit staat ook gezelligheid hoog in het verenigingsvaandel.

optie1.pdf

 

Op deze website is alle (sport overstijgende) informatie van en over THOR te vinden. Uiteraard geldt dat ook voor het laatste nieuws over bijvoorbeeld sportieve prestaties en hoogtepunten.

 

Missie

De ARSV THOR wil in de Roosendaalse gemeenschap als vereniging een ontmoetingsplaats zijn. Door middel van het aanbieden van bovengenoemde sporten en andere activiteiten hoopt de vereniging een bijdrage te leveren aan een sociale en gezonde leefgemeenschap. Zie ook Sport en samenleving.

Bezoek burgemeester in 2011

Woensdag 11 mei 2011 was burgemeester Niederer op uitnodiging van René van Ginderen, gemeenteraadslid en Thorlid, te gast in ons Thorhonk

 

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.