16-10-2019 Roosendaalse Bode – Geweldig succesvolle 50-Plus Fitdag bij ARSV THOR

ROOSENDAAL – De vele deelnemers aan de Fitdag bewees maar weer eens dat menigeen wel degelijk bewust is van het nut om in beweging te blijven. Samen bewegen is zowel op sportief als zeker ook op sociaal gebied een overduidelijke trend geworden onder 50-plussers.

Op Sportpark Vierhoeven startte zaterdagmiddag 5 oktober van 13.30 tot 16.00 uur een leuke Fitmiddag met diverse beweeg-workshops. Zelfs een klein zonnetje liet zich die middag zien, hetgeen het sportplezier alleen maar deed verhogen. De deelnemers beleefden veel plezier aan de diverse beweeg-workshops.
Deze Fitmiddag werd georganiseerd dor ARSV THOR ism de beweegcoach van SSNB. Zij zijn in Roosendaal en omgeving zeer actief betrokken bij diverse sportprojecten. Ook KBO Roosendaal was goed vertegenwoordigd op deze Fitdag met informatie over allerhande activiteiten vanuit de KBO georganiseerd.

Wethouder
Na afloop kwam de Wethouder van Sport, Rene van Ginderen, de gezellige Fitdag afsluiten. Hij complimenteerde alle deelnemers voor hun sportieve inzet en het feit dat men belang hecht aan de eigen vitaliteit. Een welgemeend dankwoord ging ook uit naar de organisatie en de inzet van vele vrijwilligers om deze dag te laten slagen.
Tot slot kregen de deelnemers nog een goed gevulde goody-bag mee naar huis. Al met al een geslaagde Fitdag die zeker voor herhaling vatbaar is. Zorg dat je er de volgende keer ook bij kunt zijn, want dit wil je niet missen. Vraag het maar aan de deelnemers van 5 oktober.

Meer informatie
Wil je meer informatie over leuke beweegmogelijkheden, neem eens een kijkje op de websites van arsv Thor (www.thor-roosendaal.nl) of SSNB (www.ssnb.nl) of bel met Yvonne Langen 06-22614077 voor info m.b.t. Thor-activiteiten.

Voeg toe aan je favorieten: Permalink.

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.