Zilver voor Roos Hop op NK AB-jun

Strijd om de 1e plaats 800m MB

Strijd om de 1e plaats 800m MB

Roos Hop (MB) heeft op de 800m bij het NK junioren A/B een 2e plaats behaald. In het eerste rondje liep Roos op een korte afstand van 2 koplopers. Maar in de laatste bocht zette ze aan en werd het een felle strijd tussen Roos Hop en Roos van Elk. In de laatste 50 meter gingen deze twee atleten zelfs schouder aan schouder de sprint aan om de 1e plaats. Helaas kwam Roos Hop net iets te kort en finishte ze als 2e met maar 0,1 s verschil met nummer 1. Haar tijd was 2:14,20.

400m meisjes A-junioren

400m meisjes A-junioren

Op de 400m bij de meisjes A-junioren liep Winny Hasselton in de eerste van drie series. Net voor de start begon het hard te regenen, dat was wel jammer voor de atleten. Winny liep een goede race en finishte in een tijd van 1:02,88. Maar net een paar tienden van seconden boven haar PR.

Vrijdag waren de series 800m. Bij de jongens A-junioren liep Koen van Duijnhoven in de 3e serie naar een tijd 2:04,20. Deze tijd was helaas niet voldoende voor een kwalificatie voor de finale.

Jaimy Schraauwen (JB) was 1e reserve bij de 100m. Helaas voor Jaimy waren alle atleten aanwezig en waren de reserves niet nodig.

Voeg toe aan je favorieten: Permalink.

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.