Opstartcursus Hardlopen

Opstartcursus Hardlopen THOR 2016

Als je ook voornemens bent om in het nieuwe jaar wat meer aan lichaamsbeweging te gaan doen en/of conditie op te gaan bouwen door middel van hardlopen of heb je jezelf tot doel gesteld in 2016 een keer de 4 Engelse Mijl of de 10 km van Roosendaal te gaan lopen, dan is het volgen van de opstartcursus Hardlopen bij THOR de uitgelezen kans.

Dinsdagavond 5 januari 2016

Op bovenstaande datum begint er weer een opstartcursus hardlopen bij onze vereniging, welke wordt afgesloten met de THOR Voorjaarsloop eind maart / begin april.

De informatieavond voor de opstartcursus hardlopen is op woensdag 9 december 2015 en begint om 19:30 uur in het THORhonk op sportpark Vierhoeven. Tijdens deze avond kun je meer te weten komen over de opzet, inhoud, trainingen, begeleiding en aanpak van deze opstartcursus en zal tevens uitgelegd worden waarom de door ons gekozen opzet van de cursus in de praktijk zijn kracht en nut heeft bewezen.

Mocht je op die avond enthousiast zijn geworden dan kun je jezelf direct inschrijven. Heb je nog wat tijd nodig om er over na te denken dan kan dat nog tot uiterlijk 5 januari 2016 (voor aanvang eerste training), maar we hebben wel de regel : Vol is vol.

De kosten voor de opstartcursus Hardlopen zijn 80 euro voor niet-leden en 45 euro voor leden van THOR.

Ken je iemand die graag eens wil beginnen met hardlopen, wijs hem/haar op de mogelijkheden bij THOR en dan vooral op deze opstartcursus.

In 2016 zullen de trainingen van de opstartcursus hardlopen op zaterdagochtend en dinsdagavond gehouden worden.

Naast het lopen worden ook informatiesessies gegeven met de onderwerpen : kleding, blessures en blessure- preventie, sport en voeding en algemene informatie.

Voor meer informatie over de opstartcursus kan men hier klikken of mailen naar: opstartcursus@thor-roosendaal.nl o.v.v. Opstartcursus hardlopen 2016.

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.