Nationale CD Indoor wedstrijden

Vier jeugdatleten van THOR hebben meegedaan aan de Nationale CD Indoor Wedstrijden die op zaterdag 21 en zondag 22 januari in Apeldoorn werden georganiseerd. Bij de D-junioren waren dat Eva van Mook (MD2) en Brittany Cools (MD1). De C-junioren werden vertegenwoordigd door Sem Rijnders (MC2) en Marvin Lamers (JC2).

Eva deed aan het verspringen en het hoogspringen mee. Voor haar stond als eerste de kwalificatieronde verspringen op het programma. Met een afstand van 3,92 m wist zij zich helaas niet te plaatsen voor de finale. Later op de middag behaalde ze bij het hoogspringen een hoogte van 1,40 m. Met deze hoogte eindigde ze op een gedeelde 5e plaats.
Brittany liep eerst de 600m. Met een tijd van 1:54,04 liep ze naar een verdienstelijke 7e plaats. Tevens is deze tijd een nieuw PR! Bij het hoogspringen kwam ze tot een hoogte van 1,25 m, goed voor een gedeelde 9e plaats.

Voor Marvin stond zondagochtend een kwalificatieronde bij het verspringen op het programma. Met een afstand van 5,45 m kwalificeerde hij zich voor de finale die later op de middag op het programma stond. In die finale kwam Marvin tot een afstand van 5,65 m en eindigde hij op de 5e plaats. Daarnaast heeft Marvin ook nog een serie en een halve finale van de 60m sprint gelopen. In de serie was zijn tijd 7,96 s en in de halve finale 7,93 s.
Sem Rijnders kwam alleen voor het hoogspringen. Met een hoogte van 1,50 m evenaarde ze haar PR en werd ze uiteindelijk gedeeld 9e.

De uitslagen zijn hier te vinden: Uitslagen Nationale CD Indoor Wedstrijden

Voeg toe aan je favorieten: Permalink.

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.