Grande Finale Hoogspringcompetitie

hc_md_20160918Ruim 30 atleten waren zondag naar THOR gekomen voor de Grande Finale van de Hoogspringcompetitie. De resultaten van deze wedstrijd waren bepalend voor de eindklassementen voor de medailles en de PR-bekers. Het was een spannende strijd en ook in deze wedstrijd werden weer de nodige PR’s verbeterd. De atleten met de grootste verbetering zijn beide van THOR.

Romy van Rijswijk (MD) had in de eerste wedstrijd van de competitie haar PR met 1 cm verbeterd. In de Grande Finale verbeterde ze haar PR weer maar nu met maar liefst 6 cm!hc_cj_20160918

Tom van Gastel (JC) verbaasde menigeen tijdens de eerste wedstrijd door zijn PR met 11 cm te verbeteren. Nu was hij ook weer goed op dreef, met een geslaagde poging over de 1,52 m werd het oude PR met 6 cm verbeterd. Tom was dan ook de winnaar van de PR-beker bij de jongens/mannen.

PR-beker meisjes/vrouwen

PR-beker meisjes/vrouwen

De PR-beker bij de meisjes/vrouwen ging naar Emma Meulblok van Diomedon. Zij verbeterde in beide wedstrijden haar PR met in totaal 7 cm, net als Romy. Maar omdat Emma minder foutsprongen had ging zij met de grootste beker naar huis.

De uitslagen van de Grande Finale zijn te vinden op Atletiek.nu: uitslagen

Voeg toe aan je favorieten: Permalink.

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.