Competitie C/D-junioren van start

De competitie van de C/D-junioren is weer van start gegaan.
THOR-junioren Romy van Rijswijk en Iris Coljee hebben een kort verhaaltje geschreven over deze wedstrijd.

Op zaterdag 14 april hebben wij meegedaan met de eerste wedstrijd van de C/D-competitie bij sportvereniging Delta sport in Zierikzee. We verzamelden om 8:45 uur op de parkeerplaats van sportpark Vierhoeven. We vertrokken om 9:00 uur met de bus richting Zierikzee. Het was gezellig in de bus en het was erg lekker weer om te sporten. Toen we in Zierikzee aankwamen had iedereen een kleed bij zich, die hebben we allemaal naast elkaar gelegd zodat we bij elkaar konden zitten.
Romy kwam uit op de onderdelen kogelstoten, 80m sprint en 4x80m estafette. Bij het kogelstoten stootte zij 7,18 m. Haar pr is 7,59 m. Op de 80m sprint liep zij 12.09 sec. Haar pr is 11,63 sec. De 4x80m estafette liep zij met Eva van Mook, Megan Danen en Iris Coljee. Zij zetten een tijd neer van 46,45 sec.
Iris kwam uit op de onderdelen verspringen, hoogspringen en 4x80m estafette. Bij het verspringen sprong zij 3,35 m. Haar pr is 3,83 m. Bij het hoogspringen heeft zij 1,30 m gesprongen, dit is een evenaring van haar pr. Verder hebben wij alle andere thorrekes heel hard aangemoedigd.

De prestaties van alle THOR-atleten zijn hier te vinden: uitslagen Atletiek.nu

C/D-juniorenploeg THOR

C/D-juniorenploeg THOR

Voeg toe aan je favorieten: Permalink.

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.