BK Meerkamp – 3 zilveren medailles

 

THOR-atleten BK meerkamp 2017

THOR-atleten BK meerkamp 2017

Bij de Brabantse Kampioenschappen Meerkamp zijn 3 atleten van THOR met een zilveren medaille naar huis gegaan: Amy Hasselton (MB), Jim van Mook (JB) en Brittany Cools (MD1). Eva van Mook (MD2) eindigde  op een 6e plaats. Dit kampioenschap werd in het weekend van 3 en 4 juni gehouden in Gemert.

Amy Hasselton behaalde een puntentotaal van 4801 punten (nieuw clubrecord) en verbeterde op 6 van de 7 onderdelen haar PR. Met dit puntentotaal werd ze 2e in het overall klassement en 2e van Brabant.
Jim van Mook moest de tienkamp afwerken en eindigde met een puntentotaal van 4350 punten op een 2e plaats in het Brabants klassement en een 10e plaats in het overall klassement. Jim verbeterde op 7 van de 10 onderdelen zijn PR.
Eva van Mook eindigde op een 6e plaats in het Brabants klassement en een 12e plaats in het overall klassement met een puntentotaal van 2588 punten. Eva behaalde 3 nieuwe PR’s.
Brittany Cools presteerde in haar eerste zeskamp heel goed met een 2e plaats in het Brabants klassement en 5e plaats in het overall klassement. Haar puntentotaal was 2292 punten. Er waren ook 2 nieuwe PR’s voor Brittany.

Voor een verslag met alle prestaties van deze atleten en actiefoto’s: verslag BK Meerkamp

Voeg toe aan je favorieten: Permalink.

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.