Dauwtrappen rondom de Wouwse toren – 2016

Op zondag 4 september organiseert de afdeling Nordic Walking van Thor voor de zesde mdauwtrappen2016_thoraal een tocht in Wouw. De Wouwse leden van de afdeling Nordic Walking hebben weer drie nieuwe routes uitgezet (5 – 10 en 15 kilometer) in en rondom Wouw. De routes zijn uitgepijld zodat ze zowel op eigen tempo kunnen worden gelopen of met een voorloper in een groep.

Deze zesde editie gaan we richting Bergen op Zoom waar de 15 kilometer-deelnemers de “Col de Kragge” moeten beklimmen die een Altitude heeft van 30 meter. Ook is er dit jaar weer een tussenstop bij de voormalige melkveehouderij van de familie De Nijs, Zoomvlietweg 2 in Heerle, waar je wordt getrakteerd op koffie / thee met iets lekkers.
Voor de 5 kilometer deelnemers is deze tussenstop ook gelijk het einde van de wandeling, want zij worden weer met paard en wagen terug naar de Wouwse markt gebracht.

Het is een open tocht dus iedereen is welkom, Nordiccers, wandelaars of gewoon diegene die een ommetje rondom Wouw willen maken.
Starten is mogelijk vanaf 8.00 uur tot 9.00 uur vanaf de Wouwse markt.
De voorlopers van alle afstanden vertrekken om 8.30 uur.
Bij terugkomst staat er een ontbijt klaar in Eetcafé In Den Veehandel.

Inschrijven voor deze tocht is mogelijk tot uiterlijk 1 september via www.dauwtrappenwouw.nl, bij het VVV in Wouw, bij Eetcafé In Den Veehandel – Markt 30 in Wouw en op het Thorhonk in Roosendaal.
De kosten bedragen 10 euro per persoon en dienen bij inschrijving te worden betaald.
De startkaart kan op zondag 4 september vóór vertrek worden afgehaald bij Eetcafé In Den Veehandel, Markt 30 in Wouw.

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.